Загальне враження – дуже мило. Витриманий стиль прованс. До створення атмосфери в закладі підійшли зі знанням справи: поєднання рожевого і білого кольорів, декупаж, ландшафтний дизайн в зоні літнього майданчика.

Перше питання яке виникне в голові новачка, що відвідав Бізе – “Чому я маю платити в
середньому по 90 гривень за ці крихітні десертики?”. Друзі, воно того варте. І капучино тут робиться з кави цілком прийнятного обсмажування, а не з illi, який нагадує за смаком гудрон. От же, кава з кави, молоко з молока, респект, амігос. До створення десертів тут ставляться дбайливо.

Персонал вишколений, тістечка смачні. Зазначу, що при створенні десертів на продуктах не економлять і свято дотримуються технології. Нічого «забитого» або «перетриманого», і якщо за рецептурою має бути масло, то маргарину замість нього не покладуть.

З того що НЕ дуже:
В той момент коли ми з подругою сіли за стіл, у залі стояв запах кухні – явно «наказала довго жити» витяжка. Що ж, таке буває – робочі моменти, але приємного мало. Чоловікові,що сидів за сусіднім столиком офіціант приніс капучино замість американо з молоком, який був замовлений. Втім, офіціант миттєво замінив каву та вибачився.

Туалет:
Туалет маленький, але дуже затишний і миленький (фото додається)
Як на мій смак 8 з 10.
Коли кафе стає мережею, часто втрачається «душа» закладу, така моя думка.
Сподіваюся, Бізе це не загрожує.

Підписуйтесь на нас в Facebook та в Telegram, щоб швидше дізнаватися про всі новини.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Что касается десертов –
    учитывая ингредиенты, трудоемкость и временные затраты, такие десерты не могут стоить столько же, сколько магазинные. А во всем остальном всегда есть куда-то расти . Главное не останавливаться на достигнутом!

  2. Лучше десертов чем в этом чудном месте в Нашем городе я не пробовала. Можно закрыть глаза на все недочёты, кондитеры-Боги своего дела. Хоть я и не любитель сладкого, тут станешь фанатом))))

Залишити коментар

Авторизуйтесь що б залишити коментар: