Бенедикт

    0
    147

    Пречудовий заклад на Садовій. Він занурив мене в атмосферу справжнього західноєвропейського ресторану. Тут дуже вдало поєднуються традиції і креатив.
    На столах попереднє сервірування – важке грановане скло і ідеальне натерте до дзеркального блиску фраже – до таких деталей я маю особисту слабкість.

    Кава середнього обсмаження на смак, як кава і молоко з молока. Моє серце розтануло, коли до кави принесли склянку очищеної води.
    Всім іншим закладам на Садовій хотілося крикнути – «вчіться, лузери!».
    Паннакота, яку ми замовили була бездоганна, ніжна з вершковим відтінком і чудовою вишенькою (це так мило).

    Ціни:
    Цілком прийнятні, як для закладу такого рівня. Середній чек близько 300 гривень.
    У Бенедикт є відмінні сніданки, шкода що їх не готують після 12.00. Тобто сніданок є сніданок, ви не зможете його замовити після зазначеного часу, як практикують інші заклади.

    З поганого:
    Такого не виявлено
    Особливо хочеться відзначити стиль і оформлення закладу. Відсилання йде до яєць «бенедикт» – знаменитої страви. Тому інтер’єр витриманий в «яєчному стилі». Дивовижна знахідка – під товстим склом покриття підлоги розміщена ніша з підсвічуванням, що імітує гніздо, і ви просто ходите по витвору інтер’єрного мистецтва. Дуже зручні меблі, класика в сучасному виконанні.
    Рекомендую.

    Підписуйтесь на нас в Facebook та в Telegram, щоб швидше дізнаватися про всі новини.

    Залишити коментар

    Авторизуйтесь що б залишити коментар: